martes, 28 de abril de 2020

Dia de la Mare 3 de Maig

Hola de nou.

Molts no ho sabeu, però en el Tomás Llacer compartisc les classes amb Mar... Allí som dos mestres de reli.

Bé, perquè hui, Mar es cola en el blog per a presentar un treball per al dia de la mare... Espere que no siga l'últim. Bienvenida Mar!

Hola, bonics!

Aquesta setmana comença el mes de maig, mes dedicat a la Mare de Jesús, Maria. Per tant, farem alguna activitat per a recordar-ho. A més, aquest diumenge es celebra el dia de la mare. Us agradaria regalar-li alguna cosa fet per vosaltres?
Què us sembla si li feu aquesta targeta a la vostra mare? No us preocupeu si no teniu la plantilla. Fixeu-vos en el tutorial i la dibuixeu vosaltres. És molt senzilla i segur que a la vostra mare li encantarà. Per descomptat, podeu canviar els colors i personalitzar-la com més us agrade. I si després li feu una foto i ens ensenyeu com ha quedat, seria genial!!
Tulipan de cartó

Per a recordar també a María, que també va ser mare, jugarem a aquest puzle online. Podeu afegir dificultat, canviant el nombre de peces:

Puzzles

I, finalment, us passe l'enllaç d'una imatge de María per a acolorir online:


preview16pieceSta. Mª Madre de Dios preview9pieceVirgen de fatima preview24pieceVirgen María. 2

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mayo mes de María. Material

 Hola a todos. Estamos en Mayo. Nos queda ya muy poco de clases, hay que ver que rápido pasa el tiempo. Como sabéis, Mayo es el mes de María...