domingo, 12 de abril de 2020

Manualitats Diumenge de Pasqua

Feliç Diumenge de Pasqua!!!




Avui celebrem la resurrecció del Senyor. Avui tot cobra sentit, per als cristians aquesta és la celebració més important de l'any. Enhorabona!

Bé, perquè es veu que avui ens hem aixecat amb molta energia, perquè hem preparat les mones (acordar-vos que teniu la recepta en el blog)

hem fet una manualitat amb els nens per a celebrar la resurrecció de Jesús. És molt senzilla i serà una bona manera que estiguin una estona entretinguts. Mireu que bé queden. Baix us deixo les instruccions i l'enllaç a la pàgina d'on l'he tret (a més hi ha més manualitats per a fer)



Un ou molt singular

Materials


Necessites un plat de cartó retallat en dos semicercles
una creu en color negre
un cercle de cartolina que serà el suport. Ha de mesurar el que la part llisa del plat de cartó.
un parell de xinxes o xinxetes.

Instruccions

Col·loca la creu
En el punt mitjà de la base de la creu, col·loca el cercle blanc
En el mateix punt mitjà, col·loca a cada costat les parts del plat, cuidant que coincideixin sense que quedi buit entre elles i que coincideixin les seves vores sense quedar empalmats.
Col·loca una xinxeta en la base de cada semicercle.
Col·loca en la punta de cada xinxeta, un tros de plàstic semidur per a evitar se surti fàcilment. Pots pegar-ho a la creu amb cola.
Finalment, adorna la part frontal del plat. En aquest cas com si fos un ou florejat. Pots fer-ho també abans de tallar-ho per la meitat.

Una abraçada a tod@s.

Gabi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mayo mes de María. Material

 Hola a todos. Estamos en Mayo. Nos queda ya muy poco de clases, hay que ver que rápido pasa el tiempo. Como sabéis, Mayo es el mes de María...