lunes, 20 de abril de 2020

Treball tercera avaluació

Hola a tot i totes

Com esteu?

Mira que jo tenia certa esperança ( i l'esperança és l'últim que es perd...) a tornar a veure'ns aquest trimestre. Però em tem que de moment no podrem tornar i cal continuar treballant des de casa.

Fins ara he anat posant el treball en el blog i he deixat la llibertat de realitzar les activitats al vostre ritme. Però encarem aquesta última avaluació i hem d'intentar treballar de la millor forma possible i avaluar als alumnes. Per a això necessite de la vostra col·laboració: enviant els treballs realitzats, dient-me si podeu realitzar les activitats o no, que materials o aparells electrònics teniu a la vostra disposició per a poder treballar... En definitiva, necessite informació per a avaluar als xiquets i al meu mateix i saber que coses poden fer i que no.

Durant la setmana aniré intentat contactar amb vosaltres personalment i així saber de vosaltres i les vostres necessitats.

Una abraçada.
Gabi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mayo mes de María. Material

 Hola a todos. Estamos en Mayo. Nos queda ya muy poco de clases, hay que ver que rápido pasa el tiempo. Como sabéis, Mayo es el mes de María...