lunes, 8 de junio de 2020

Apunta't a religió

Hola a tots i totes.

Ja estem en la recta final del curs. La setmana que ve acabem formalment el curs, encara que tant el blog com jo estem sempre a la vostra disposició davant qualsevol dubte.

Perquè això i, la imminent arribada del període de matriculació, és la que motiva aquesta entrada. I és que, com ja sabeu, l'assignatura de religió és una assignatura és optativa i voluntària... però sobretot és un dret vostre, dels pares i mares que lliurement l'elegiu.

I perquè aqueixa elecció siga conscient i realment lliure us fa falta informació i això és el que vull oferir-vos des d'ací.

En la reunió de principi de curs en el Romeral sempre pose l'accent en dos conceptes importants. L'assignatura de religió no és catequesi, en classe busque que els alumn@s coneguen i aprenguen els valors tradicionals (que d'altra banda són valors naturals: amistat, família...), però també tot el patrimoni cultural que la religió aporta a la nostra societat: arquitectura, música, festes, tradicions...

És difícil entendre la nostra cultura sense conéixer l'aportació que la religió fa a aquesta, independentment de si es cree en ella com si no, la religió és part de la nostra societat.

Per tant, l'assignatura és el complemente perfecte per a una educació integral de la persona, ja que cobreix aspectes que queden marginats en el sistema educatiu.

De totes maneres teniu el meu correu, estaré encantat de poder solucionar qualsevol dubte que tingueu.

auladereligionromeral@elromeral.org

Us deixe un vídeo que explica de manera gràfica que treballem en classe.

Moltes gràcies a tots i totes per confiar en el mi i en l'assignatura.
Una abraçada.
Gabi

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Quiero recordar tu rostro, para que cuando te encuentre en el Cielo. Reflexión

Hoy en el grupo de maestros de Religión, una compañera ha puesto un texto que me ha gustado mucho por lo que significa.  Y es que nos pasamo...