miércoles, 17 de junio de 2020

Fi de curs


Hola a tots i totes.

Ja hem arribat al final del curs, el més estrany amb diferència del qual em recorde. Hem estat treballant des de casa i sé que és molt complicat... el treball, la casa, els xiquets. Per això us dic... HEU FET UN TREBALL ENORME! i per això he de donar-vos les gràcies, sense la vostra col·laboració no hauria pogut fer res. Gràcies!

Per part meua. Es que podria haver fet coses millor, que hi ha errors... però continue aprenent i espere que l'any que ve puga anar corregint els meus errors i seguir ací al peu del canó. Encara que també espere estar en classe. Sens dubte m'agrada més donar les classes en contacte amb els vostres fills i filles... encara que siga amb la màscara posada. jejeje.

Finalment, donar-vos les gràcies per la confiança que teniu en mi, particularment, i en l'assignatura. Estic convençut de la importància de la religió com una assignatura que ajuda a conéixer la base de la nostra cultura i que aporta una visió diferent de la realitat. Espere poder continuar comptant amb la vostra confiança per a continuar any rere any ajudant en l'educació integral dels vostres fills i filles.

El blog contínua ací i, amb més calma, intentaré anar pujant activitats, pel·lícules o continguts interessants. Si voleu enviar-me qualsevol cosa ja sabeu el meu correu.

auladereligionromeral@elromeral.org

Descanseu i gaudiu de l'estiu.

Una abraçada.
Gabi

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Quiero recordar tu rostro, para que cuando te encuentre en el Cielo. Reflexión

Hoy en el grupo de maestros de Religión, una compañera ha puesto un texto que me ha gustado mucho por lo que significa.  Y es que nos pasamo...