jueves, 4 de junio de 2020

José i la túnica de colors

Hola a tots i totes

Aquesta setmana he separat les activitats d'infantil de les de primària. Això no vol dir que els alumnes del primer cicle de primària no puguen realitzar aquestes activitats. També...

Com aquesta setmana l'he dedicada a parlar de la Bíblia, per als més xicotets els he portat la història de José (a la meua filla li encanta).

Us posaré un parell de vídeos que expliquen la història i després us posaré unes quantes activitats per a imprimir i pintar.


Una de les coses que m'agrada explicar als alumn@s, i no sabeu el que els costa entendre això. És com es feien les coses abans, el procés i el costós que era tindre qualsevol cosa... lluny del "fàcil" que és anar ara a un centre comercial o comprar per internet. Perquè us pose sota les fotos del procés de realitzar una túnica com la que Jacob li va regalar a José.

1. Primer es xollava la llana de les ovelles, es llavava , es cardaba i es tenyia amb tints de colors

2. Després es filava la llana per a després teixir-la en un teler.

3. Quan el teixit estava llest es confeccionava la peça de roba.

4. La peça estava llavors llesta per a ser usada.

5. José ja llueix la seua túnica nova

I ara ja si que us deixe les plantilles. Hi ha diversos dibuixos podeu: Pintar el dibuix com la túnica de José, usar diferents elements per a decorar la túnica (papers de colors, xicotets trossos de tela...). Després també hi ha un dibuix per a repassar, un altre perquè diferencien els números i pinten cada zona del color de referència... Com veieu us he posat diverses opcions perquè facen la que més els abellisca.

Si podeu envieu-me les fotos de les activitats al meu correu. auladereligionromeral@gmail.com

Una abraçada.
Gabi.








No hay comentarios:

Publicar un comentario

Quiero recordar tu rostro, para que cuando te encuentre en el Cielo. Reflexión

Hoy en el grupo de maestros de Religión, una compañera ha puesto un texto que me ha gustado mucho por lo que significa.  Y es que nos pasamo...