viernes, 27 de marzo de 2020

Cap de setmana de cine

Hola a tots i totes.

Hui no manaré treball. Crec a amb això de l'anunciació i, sobretot, amb el lapbook de la Setmana Santa. Teniu treball per a uns dies.

A més de tot el que havia posat abans... podeu anar fent les coses al vostre ritme.

Hui us suggeriré pel·lícules per al cap de setmana. Pel·lícules sobre la Setmana Santa... of course!! jeje

És un complement a tot el que estem veient aquests dies i que els donarà una visió més clara del que celebrem per Setmana Santa i Pasqua.

1- L'home que feia miracles. És una pel·lícula d'animació amb ninots de platilina produïda per Mel Gibson... Està estaria més orientada a xiquets a partir de 3r
Departament de Religió: Jesús
2- Ben-*hur: Però no us espanteu, no és la de Charlton Heston... que també. És la versió de dibuixos animats... més curta. aquesta per a primer, segon... estaria bé.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhy1QRrYBTkehksPGbbmJyN58NDo2YTthkr7gLVaHnEVWjAO_V8q7g8D3-tvipypmXcPwv5A3ITNn0Cn2jb8YKnlqx_MjpD2bkPItQXwUgk0WcBp_V9Fqdumdv5sMe2uF0Txx4vuTpPOJ0/s320/Peliculas_N1402_Imagenes_ben-hur(2003)C.jpg

3- Jesucrist Superstar: És un musical americà sobre els últims dies de la vida de Jesús... l'únic però és que es deixen els més important de la mort de Jesús, la seua resurrecció. Però està molt bé, sobretot si trobeu una versió que hi ha per internet a la qual li han posat la banda sonora cantada per Camilo Sexto... a més s'entén millor.
Watch Jesus of Nazareth Online | 1977 Movie | Yidio
Y per als més xiquets en Youtube podeu trobar xicotets fragments sobre la celebració d'aquests dies.



Hi ha moltes més... a veure si puc dedicar-li un temps i veig algunes per a poder aconsellar-vos... sempre des de la meua més modesta opinió.

Espere que us agraden.
Una abraçada

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mayo mes de María. Material

 Hola a todos. Estamos en Mayo. Nos queda ya muy poco de clases, hay que ver que rápido pasa el tiempo. Como sabéis, Mayo es el mes de María...