domingo, 15 de marzo de 2020

Recursos per a casa


Hola a tots i totes.

Com esteu? Espere sincerament que estigueu bé. Estem vivint una situació estranya en la qual hem de estar reclosos a casa. Pot ser pesat i a ningú li agrada, però podeu intentar viure aquesta situació com una oportunitat de parar una mica les nostres vides, sempre atrafegades, i intentar gaudir una mica més de la família... se que és difícil, però cal intentar traure una cosa positiva de la situació.

Sobretot cuidar-vos molt.


Bé, us done la benvinguda al blog de reli.

Aquest és un projecte que ja porta diversos anys obert. La idea és que siga una eina perquè els pares puguen veure els treballs realitzats i seguir una mica el treball de classe.

Però a partir d'ara, també ens servirà per a anar posant activitats per a casa,  i que els xiquets i xiquetes puguen continuar treballant a casa i així no es perden aquestes setmanes que estarem sense poder anar al col·legi.

També és com una oportunitat perquè tinguen una estona ocupats. Tingueu en compte que, diuen els psicòlegs, és important generar una rutina perquè, a més aprofitar els dies, els xiquets no generen molta ansietat davant aquesta situació anòmala.

Us deixaré un model d'horari per si voleu utilitzar-ho per a organitzar-vos amb els vostres hij@s.


I com primera activitat i per a donar una visió positiva a aquesta situació en la qual ens trobem. us deixe el següent dibuix de Fano.



Moltes de les activitats necessiten d'un ordinador o impressora. Però des d'ací vaig a intentar donar-vos opcions perquè les fitxes es puguen treballar des de la tauleta o ordinador sense imprimir. Per si no disposeu d'impressora.

Si teniu dubtes amb les activitats, voleu enviar-me fotos de les mateixes realitzades perquè les penge en el blog o el que necesiteu, podeu enviar-les a aquesta adreça.

auladereligionromeral@gmail.com


Una abraçada.
Gabi


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mayo mes de María. Material

 Hola a todos. Estamos en Mayo. Nos queda ya muy poco de clases, hay que ver que rápido pasa el tiempo. Como sabéis, Mayo es el mes de María...