jueves, 14 de mayo de 2020

Dia de la família (Segon i tercer cicle)

Hola a tots i totes.

Aquesta setmana dividiré el treball en dues entrades. Així no es fa una entrada llarguíssima... Espere que així siga més clar.

Hui he posat en la titule de l'entrada, aquesta setmana és la setmana de la família i realitzarem una sèrie d'activitats relacionades amb la família i amb la família de l'Església.

Mireu aquesta obra d'art.
Mireu atentament aquesta obra d'art. Què veieu? personatges, que fan, roba... Què us fa sentir? Por, tranquil·litat, intranquil·litat... Quin títol li posaríeu a la imatge?... Després de fer aqueixa xicoteta anàlisi us convide a veure el vídeo que pose baix i que explica una mica la imatge.
Heu encertat molt? si us abelleix maneu-me un correu i em dieu que us ha semblat. També podeu pintar el següent dibuix de l'obra donant-li el vostre toc personal.

Dibuix per a pintar

La família de l'Església.

Els cristians a través del baptisme passem a formar part d'una mateixa família, la família de l'Església. Com deia Sant Pau:

L'església com a cos té molts membres però no tots compleixen la mateixa funció, sinó cadascun té un do que en posar-lo en marxa produeix benefici general; de tal manera que tots treballant fan que el cos funcione i complisca tasques que no seria capaç de fer d'una altra manera.
2n Cicle.

La iglesia
La iglesia

3er Cicle

Us posaré dos vídeos interessants sobre com vivien els primers cristians. Era una època en la qual el compartien tot i vivien en comunitat. El segon vídeo que parla de la importància de viure en comunitat.



Los primeros cristianos
Primeros cristianos y Sacramentos

Una abraçada
Gabi

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mayo mes de María. Material

 Hola a todos. Estamos en Mayo. Nos queda ya muy poco de clases, hay que ver que rápido pasa el tiempo. Como sabéis, Mayo es el mes de María...