jueves, 7 de mayo de 2020

Maig mes de Maria

Hola a tots i totes

Com sabeu, Maig és el mes dedicat a María. Per això li dedicaré com a mínim un parell d'entrades del blog per a treballar la seua persona.
María és molt important per als cristians, no sols per la devoció que alça, si no perquè és la mare de Déu mateix, una persona valenta que va dir de SI, en un temps en el qual podia morir pel tire d'estar embarassada sense marit...

Hui vaig intentar posar activitats per a totes les edats. Encara que:

a- No sempre heu de fer l'activitat del vostre cicle, si us agrada alguna d'un altre nivell la podeu fer.
b- No cal fer-les totes. Feu les que us vengen bé o la que pugueu.
c- Tomas Llacer: En principi les activitats d'infantil i primer cicle per al cicle de primària.. i els majors poden realitzar les que més els agraden.

Infantil.

Començaré posant un vídeo perquè els xiquets recorden qui és María.

Quan es va fer major, María va rebre de l'àngel l'anunciació que anava a ser la mare de Jesús. María va ser molt valent i va dir "Hágase" ... Migueli, cantautor catòlic, té una cançó molt bonica sobre aqueix moment... segur que us agrada.
 Us posaré una sèrie d'activitats interactives. Les podeu fer en qualsevol dispositiu electrònic... quan acabeu podeu enviar-me el resultat a aquest correu auladereligionromeral@elromeral.org


El nombre de MARÍA



La visitación, una ficha interactiva de gallegoana933
liveworksheets.com

  
Primer Cicle 

Primer us posaré un vídeo de Unai Quirós, que explica qui és María. A més, també, podeu veure i cantar la cançó de Migueli que he posat a dalt (no la tornaré a posar, que se'm quedarà una entrada d'un km de llarg. jejeje)
 I també una fitxa interactiva. Quan feu la fitxa envieu-me-la posant el nom, el curs i el col·legi a aquesta adreça auladereligionromeral@elromeral.org.

 

María 1º

Us pose ara un vídeo de la família de Jesús. i una manualitat.



Encara que la cançó de Faça's també serviria. Per als del segon cicle us posaré un altre tema de Migueli... Migueli és un cantautor que té temes molt bonics i que us aconselle buscar... a mi m'agrada molt u anomenat Titulitis, és una cosa irreverent però em fa molta gràcia.

 
I ara unes activitats. Primer un dibuix per a pintar i unes fitxes interactives... us recorde que si me les envieu a aquest correu millor.. així es que les heu fetes: auladereligionromeral@elromeral.org. Recordar-vos de posar el nom i el curs...


Virgen María, una ficha interactiva de Rosa1980
liveworksheets.com

Virgen María, una ficha interactiva de Rosa1980
liveworksheets.com

Virgen María, una ficha interactiva de blancaorlla
liveworksheets.com

2º, Una madre para todos 1

Tercer cicle.
 Vinga que ja anem acabant... ara anem amb les activitats per al tercer cicle.
Veurem les advocacions marianes. Per a això us deixe un vídeo que us pot ser útil per a entendre-les.
   Primer podeu imprimir i decorar aquests dibuixos de María.

Com a treball, us propose fer una cerca d'obres d'art dedicades a la Mare de Déu. Podeu buscar dues o tres obres d'art en les quals la protagonista siga Maria. Poden ser: pintura, escultura, poesia... i fer un xicotet Power point.
1- Portada
2- Xicoteta explicació sobre les advocacions de Maria
3- 3 o 4 obres d'art sobre Maria.

I una fitxa interactiva de regal.

Advocaciones Marianas, una ficha interactiva de DIANAMONTEALEGRE
liveworksheets.com


He de donar les gràcies a la companya d'aquest blog que amablement ha compartit el seu material amb la resta de mestres de religió. Gràcies.

Una abraçada.
Gabi

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mayo mes de María. Material

 Hola a todos. Estamos en Mayo. Nos queda ya muy poco de clases, hay que ver que rápido pasa el tiempo. Como sabéis, Mayo es el mes de María...